• -…..Magas színvonalú kedves kiszolgálás, gyönyörűen kialakított étteremben, budapesthez (vagy bármihez) mérten is kimagasló minőségű ételek. A hagyományőrzés olyan kultúrált, tiszta, szép, mai kornak megfelelő csomagolása, amilyet országosan kevés helyen tapasztalni. Nem a “gulyásleves – kockás abrosz”, vagy a fúziós gundel palacsinta világa, hanem a régióra jellemző tájjellegű ételek Michelin-csillagot érő minősége mennyiségben és ár-érték arányban. Mindez kedves és szeretetteljes kiszolgálással párosul. Ezt kellene díjazni valamilyen csillaggal. A hagyományos Varsányi ételek közül is jópárat kipróbáltunk, mindegyik megéri az 5 csillagot! 
 
 • -…..Meglepő, hogy egy ilyen kis faluban ilyen szuper étterem van, de tényleg nem véletlen a sok 5 csillag 🙂.
  Nagyon finom ételeket ettünk és a kiszolgálás is remek volt. Még a saját hibánkat is gyorsan orvosolták (egy étellel kevesebbet rendeltünk). Abszolút megérte az árát! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
 • -…..2022.08.13-án tartottuk a lakodalmunkat a Rozmaringban. 88 fővel kényelmesen elfértünk a szép, tradicionális helyiségben, tánctérnek is maradt elegendő hely. Az ételek ízletesek voltak, gusztusos tálalással. A személyzet kedves volt és a kiszolgálással is nagyon elégedettek voltunk. Vendégeink szintén hasonlóan vélekedtek, akik között számos vendéglátós is volt. Összeségében nagyon magas színvonalat kaptunk, minden téren.
Gratulálunk és hálás köszönetünk a Rozmaring étterem teljes csapatának!  Köszönettel: Percze Csaba
 • -…… tájegységre jellemző hagyományos ételeket háziasan, de magas minőségben készítik és tálalják, az enteriőr a népművészetet ízlésesen jeleníti meg. Nagyon kellemes meglepetés a hagyományos ételek világában, magasabbra léptek a szokványos kockás terítős-magyaros vendéglős szintnél, mégis őrzik a nógrádi tradíciókat.
 • -….Szuper személyzet, finom ételek, csodás környezet! Csak ajánlani tudom!
 • -…..Adrienn szolgált ki minket, végig nagyon kedves udvarias segítőkész volt ! Az ételek finomak voltak, a limonádé választék is meglepő. Szivből ajánljuk!
 
 • -….Kedves személyzet, tökéletesen finom ételek, gyors udvarias kiszolgálás. A hely tiszta, igényes csak ajánlani tudom. Igazi gyöngyszem Nógrád megyében 
 
 • – ….Ízléses, hangulatos környezetben lévő vendéglő, ahol minden általunk választott étel gondosan, ízletesen volt elkészítve. A túrós lepény pedig kifogástalan! Megyünk máskor is, van még mit megkóstolni!….

 

 • -…..Csodálatos, igényes környezet, nagyon kedves, emberközpontú személyzet, nagyon finom, változatos ételek, hétről-hétre újdonságok az étlapon. Házi tésztából készített ételek, helybeli termelők által készített termékekkel, helybeliek által készített bútorokkal. Minden négyzetcentiméterét imádtuk! ❤️
 • -…Ide érdemes ellátogatni! Az olaszos hétvége telitalálat volt. A házi tészta, házi szörpök ízletesek, vittünk hazára is. ❤
 • Kedvesek az ott dolgozók, nagyon szívélyes a kiszolgálás.Mi biztos, hogy visszatérünk ide!
 
 • -…..Gyönyörű hely, fantasztikus ételek! A személyzet nagyon kedves. Szívből ajánlom!

 • https://kozfoglalkoztatas.kormany.hu/interaktiv-gasztronomiai-oktato-es-bemutato-ter-rozmaring-etterem
 • -Szívélyes fogadás, nagyon finom ételek, aranyos pincérnő és hangulatos környezet…
  Szívből ajánlom mindenkinek ❣️
 • – Csodálatos kis gyöngyszem Nógrád megyében a kiszolgálás szakmabeliként is kifogástalan volt. Az ételek íze és mennyisége szintén 10/10. A hely hangulata és dizájnja hagyományőrző és nagyon szuper. Imádtuk az egészet! Köszönöm, rég jártam ilyen remek vendéglátóegységben..

 

 • -Azzal kezdeném, hogy az utóbbi öt évben inkább csalódással távoztam az éttermekből, mint elégedettséggel. Mostanában inkább nem mentünk, mert a legalja kategóriát súrolták. Rá kellett jönnünk, hogy el kell engedni Budapestet és környékét, inkább ülj autóba és fedezd fel a vidéket. Ez az étterem viszi a pálmát.
  Környezet, étterem: barátságos, tiszta, makulátlan, hangulatos. Még a mosdóban is el tudnád fogyasztani az ételt.
  Felszolgálás: közvetlen, gyors, figyelmes és kedves./ pl.:a pincér rögtön megtalálható, a levest forrón kértem és két kanál után odajött és megkérdezte, hogy megfelelő-e a hőmérséklete. Máshol a bunkó válasz, hogy mi mindig forrón tálaljuk és kihozzák langyosan. Itt érdekli a személyzetet a vendég ízlése.
  Étel: bőséges választék, megfelelő adag és hát az ízek, mennyeiek/pedig vad kajákban űber finnyás vagyok.
  Árak: nem beszélek magam ellen, de a dupláját is megérné.
  Összegezve: ha van időtök és lehetőségetek próbáljátok ki és jó érzéssel jól lakottan távoztok.
  Csak így tovább és köszönjük!