Kedves Érdeklődők!

Nógrád megye szívében, csodálatos természeti környezetben, a múltat idéző emlékekkel, a helyi gasztronómia különleges palóc ízeivel, az autentikus kézműves közösség portékáival várja Önöket Varsányban a Rozmaring Étterem.

Különösen fontos és jelentőségteljes számunkra az Interaktív gasztronómiai oktató és bemutató tér a Rozmaring Étterem létrejötte, hiszen a 10 éve működő közfoglalkoztatási program kimenete is egyben.

Jól kiegészíti a 2015-ben létrehozott varsányi falugazdaságot. Munkahelyeket teremt, komoly szerepe van a vidékfejlesztésben, hozzájárul a fiatalok helyben tartásához az itt élő emberek életminőségének a javításához. Régen várt, valódi, kézzel fogható gazdaságfejlesztésnek, a helyben megtermelt élelmiszerek feldolgozásának és felhasználásának lehetünk az élvezői. Mi komolyan gondoljuk, hogy az itt élők és a hozzánk érkezők palóc vendégszeretettel, falusi ízekkel, megélt és még élő hagyományokkal találkozhatnak. Mert fontos az örökség, a láng továbbadása.

Sokan és sokat dolgoztunk azért, hogy megépüljön Varsány jelenleg legszebb és mindez idáig legnagyobb beruházása.

Kívánom, hogy településünk lakói és a hozzánk látogató kedves vendégek sok kellemes órát töltsenek a palóc népi építészet stílusjegyeit magán hordozó Rozmaring Étteremben és településünk valamennyi közösségi terében. 

Szeretettel várjuk Önöket, legyenek a vendégeink!

Kanyó Judit

Varsány község polgármestere

Kedves Vendégeink!

 

A varsányi Rozmaring Étterem csapata elkötelezett a hagyományos palóc ízvilág mellet. Arra törekszünk, hogy a házias ízeket ötvözzük a modern konyhaművészettel.

Tudjuk, hogy sok jó étel létezik, de mi azt valljuk, hogy csak megfelelő alapanyagokból és felkészült szakmai tudással szabad azokat elkészíteni! Az A’la Carte étkezésen kívül napi menüre is van lehetőség, mindemellett hetente változó ajánlattal is kedveskedünk a hozzánk betérő vendégeknek. Főszakácsunk nap mint nap azon dolgozik, hogy az ételek minél háziasabbak és egészségesebbek legyenek, hogy mindenki elégedetten és jóllakottan távozzon és mihamarabb visszatérjen éttermünkbe.

Fontosnak tartjuk, hogy kedves vendégeink a varsányi Feldolgozóüzem és a környék helyi termelőinek a portékáiból is vásárolhassanak, hogy magukkal vigyék a hagyományos vidéki ízeket: lekvárokat, tésztákat, savanyúságokat, szörpöket, gyógy és fűszernövényeket.

Éttermünk adottságai lehetővé teszik lakodalmak megrendezését, hangulatos céges összejövetelek lebonyolítását, családi és baráti rendezvények megtartását. Igényektől függően akár 90 főig. A vacsora mellé kísérő rendezvényeket ajánlunk: borkóstolót, élőzenét…Hisszük, hogy ebben az új és kellemes környezetben az udvarias kiszolgáláson és a finom ételeken keresztül új alapokra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát Nógrád megye egyik legszebb településén.

Részletekért hívjanak a 32-387-015-ös telefonszámon!

Aktuális, friss információkért keressenek minket a Facebookon!

Tisztelettel:

Barczi Balázs

ügyvezető